start passie voor zwangerschap op 26 juli a.s.

Er is grote behoefte naar eerlijke informatie over zwangerschap en bevalling.

 

Herken je dit? Je ziet een zwangere vrouw en je hart gaat harder kloppen.
Of ben je ook zo vol van zwangeren en alles wat daar mee te maken heeft.

Heb je een prachtige bevallingservaring gehad of juist niet en denk je dat het anders kan?
Of heb je beiden mee gemaakt?

Hoe mooi als wij, vrouwen, de positieve visie aan elkaar door kunnen geven.
Van angst en onwetendheid naar vertrouwen en rust voor de bevalling.

In deze gratis informatiemails, die je in je eigen tijd kan bestuderen, krijg je iedere dag een mail en kan je de informatie lezen, de filmpjes bekijken, zelfs een hele les meedoen en content downloaden.

Alles geheel in jouw eigen tijd, dus 24/7 gelegenheid om rustig alles te bekijken.
Wanneer je vragen hebt, kan je altijd de mail beantwoorden of een mail sturen naar info@simonekamping.nl
en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van mij.

 Wil jij ook graag kennis doorgeven aan vrouwen?

 

Dan is zwangerschapscoach worden echt iets voor jou!
Onze opleiding start weer op 29 & 30 oktober.

Als jong meisje was ik al gefascineerd door baby’s.

Bij iedere kinderwagen keek ik naar binnen, wilde graag met baby’s tutten.
Ik verzamelde schriftjes vol met baby plaatjes.
Ik wist het zeker: ik wilde juf én mama worden.

20 jaar geleden werd ik moeder van een zoon. Het zwanger zijn met de voorbereiding vond ik fantastisch. De bevalling verliep heel rustig en mooi thuis.
De jaren daarna waren pittig als alleenstaande mama.

Na een flinke burn-out was ik zoekende naar rust en ontspanning en naar wie ik was.
En dat bracht mij bij yoga en mindfulness.
Later volgde ik diverse opleidingen en ik geef inmiddels al jaren yoga en zwangerschapslessen.

Mijn groepen zaten altijd vol en ik wilde mijn missie om zwangeren goed voor te bereiden op hun bevalling meer uitbreiden.
En zo ontstond alweer 5 jaar geleden de zwangerschapscoachopleiding.

Deze informatie “open visie over bevallen”

 

Staat helemaal in het teken van het leren coachen in zwangerschap en bevallen.

We gaan samen kijken naar wat nou écht belangrijk is in een zwangerschap en bevalling.
Waar hebben vrouwen echt baat bij? Zodat ze bij zichzelf kunnen blijven.

Met kennis en voelen naar vertrouwen en loslaten

Kennis over de veranderingen in het lichaam
Verschillende houdingen die je aan kan en mag nemen
Verschillende ademhalingstechnieken
Hoe houd je een positieve mindset als het lastig of pijnlijk is
Hoe ontspan in  je lichaam en je dagelijks leven
Wat zijn je rechten als vrouw
Wat kan en mag allemaal in het ziekenhuis

Dit allemaal om een betere bevalling te krijgen en vooral dat vrouwen zichzelf niet verliezen of dat de bevalling ze overkomt.

 

En daarom hebben we veel meer goed opgeleide zwangerschapscoaches nodig.

 

Hoe fijn zou het zijn als jij daar een bijdrage aan kan leveren?

Mijn naam is Simone Kamping

Ik ben gediplomeerd in Dru-yoga, zwangerschapsyoga, mindfulness en hypnobirthing.
In mijn vrije tijd kook ik graag, ik houd van de zon en buiten zijn, wandelend en golf samen met mijn vriend.
Ik woon in Arnhem waar ook mijn volwassen zoon op kamers woont.

Ik ontwikkelde een complete cursus en een unieke ademhalingstechniek waarmee vrouwen gemiddeld in 4,5 uur bevallen.
Al meer dan 1500 dames heb ik begeleid in hun zwangerschap.
Wekelijks geef ik aan 120 mensen yoga en zwangerschapslessen.

5 jaar geleden heb ik de zwangerschapscoachopleiding opgezet.

Het is een opleiding met alle facetten die een zwangere vrouw nodig heeft om bewust in de zwangerschap en bevalling te staan en door te maken.
Geheel gericht op de natuurlijke werking van het lichaam. Nuchter, praktisch en zeer effectief. Theorie en nog meer praktijk, een echt ontspannen moment voor de zwangere.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen via mijn coaches te bereiken zodat ze tevreden op hun bevalling terug kunnen kijken.

Jij helderde op, dat wat je uitstraalt dat je dat terug krijgt. Zo geef ik jou terug wat je mijn gegeven hebt. Veel woorden met een grote betekenis.

Simone Kamping, niet alleen de naam van een bedrijf maar een sterk gedreven vrouw achter de naam. Een vrouw die met een oprecht geïnteresseerde kijk in het leven staat. Een pracht persoon die een passie heeft die verder reikt dan haar hart. Haar passie is voelbaar en aanstekelijk flexibel in haar aandacht. Richt zij zich daar waar nodig, luistert oprecht door de woorden heen, hoort het verhaal achter het verhaal. Haar aandacht wordt gespiegeld in een blik dat ze jou daadwerkelijk gehoord, gevoeld maar ook gezien heeft.

Simone, je bent een eerlijk persoon die niet alleen de goede kanten van zich laat zien. Jij neemt ons ook mee in jou mindere kanten en je laat ons kennis maken hoe jij op een milde manier omgaat met dat wat op je pad komt. We hebben kennis mogen maken met hoe jij zo gedreven bent geworden in dat wat je nu doet.

Lieve Simone, bedankt voor jouw inspirerende woorden en het mogen kennis maken met jouw eigen zijn. Het was een bijzondere opleiding die je dichter brengt bij de kracht van de vrouw. Het inspireert om dit enthousiasme te delen. Ze geeft niet alleen handvatten voor de zwangerschap en bevalling maar ook voor het leven.

Roos

Ik heb alle modules van Simone gevolgd, de zwangerschapscoachopleiding, de bevallingsworkshop, de workshop van “droom naar goedlopend bedrijf”; “verkopen vanuit je hart” en de online module “start je eigen bedrijf”.

Al lang liep ik rond met het idee om een zwangerschapscursus op te zetten.
Door mijn werk als verloskundige zie ik dagelijks hoe slecht vrouwen vaak voorbereid zijn, dit brengt onmacht en gevoel van controleverlies met zich mee. Wat vaak resulteert in pijnstilling en een negatieve ervaring voor deze zwangere.

Hier wilde ik iets mee ik gun iedereen een mooie bevallingservaring waarbij ze het gevoel van controle hebben en het echt zelf doen. Via internet vond ik Simone.

Ik heb echt wel even getwijfeld maar het heeft me zo veel gebracht. De daadkracht om nu werkelijk te starten en zwangere deze ervaring te kunnen geven. Maar ook lessen voor het leven, ik heb veel meer eigenwaarde en weet nu hoe ik de kracht en de rust in mezelf kan vinden.

Antje

Toen ik op zoek ging naar een passende zwangerschapsopleiding kwam ik al vrij snel uit bij Simone Kamping en na een kort telefoongesprek direct ingeschreven.

Het voelde gewoon goed, dit is wat ik zoek. De gehele opleiding afgerond en wow wat is dit leuk!

Simone is een super inspirerende vrouw op vele vlakken, ze is enorm ervaren en heeft een aanstekelijke vrolijke energie. Haar passie voor haar vak maakt mij nog enthousiaster dan dat ik al was. Ik heb al heel wat eye-openers in de lessen gehad waarvan ik dacht, ‘o wist ik dit maar tijdens mijn bevalling’…

De lessen zijn heerlijk zacht en brengen je weer in je lichaam, je leert te focussen, je lichaam te herontdekken en écht te voelen. De lessen geven je heerlijke ontspanning en leren je hoe ruimte te maken, los te laten en te zakken in je lijf.
Ze leren je, met de tijd, steeds meer vertrouwen te hebben in je eigen lichaam dat je echt ontspannen kunt bevallen, en zelfs zonder al te veel pijn. Maar ook leren ze je omgaan met wat je niet kunt veranderen, om met de stroming mee te gaan en het vertrouwen te hebben dat het goedkomt.

Ik ervaar super veel liefde en kracht in haar lessen.

Dank je wel Simone

Miriam

Foto Passie voor zwangerschap

Warning: Undefined array key 0 in /customers/e/a/3/zwangerschapscoachopleiding.nl/httpd.www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924