ontspannenzwangerschap coach opleiding

100 dagen module

 

Heb jij onze zwangerschapscoachopleiding gevolgd of geef jij al les of heb je een praktijk?

Dan is deze module echt een aanrader en een grote aanvulling voor jouw bedrijf.
Wil jij stellen voorbereiden wat er allemaal komt kijken bij hun bevalling, ouderschap, de kraamweek en hoe vrouwen de bevalling kunnen verwerken en weer fit kunnen worden? Dan is deze veel omvattende module echt iets voor jou.

Wat is deze module? uitleg

Waar is de module uit opgebouwd?

Kraam module

De lesdagen bestaan uit:

 

Naast deze dag vol inspiratie krijg je toegang tot de academie zodat je er ook later nog kunt oefenen en herhalen etc.

Wat leer je nog meer in deze module?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoeveel tijd dit kost na de opleiding? Dat hangt helemaal af van hoe serieus jij jezelf neemt. Ik ben met deze oefeningen iedere dag bezig, ik stem iedere dag op mijn hart, werk en klanten af. Ik zorg dat als het niet stroomt, het weer gaat stromen. Het is een way of life geworden. Heerlijk al die energie. Dat gun ik jou ook.

Waarom is deze module echt iets voor jou?
Herken je hier iets uit?

Je doet alles en je wil heel graag maar

Doe dan mee, je gaat je heel veel vrijer voelen na deze module!

 

Na het volgen van de Ontspannen Zwangerschapscoach opleiding heb ik ook de extra modules Verkopen vanuit je hart en Van droom naar goedlopend bedrijf bij Simone gevolgd. Een hele waardevolle toevoeging op de coach opleiding.

In deze modules krijg je de kans Simone aan het werk te zien met de zwangere dames. Het is ontzettend leuk en leerzaam om de dynamiek van een groep te observeren en je echt bewust te worden van jouw rol als coach in het leiden van een groep en het creëren van een veilige omgeving.

Verder werk je samen aan het plan voor jouw eigen bedrijf en leer je te werken vanuit je eigen kracht. Door middel van een aantal rollenspellen kun je je goed voorbereiden op praktijk situaties, iets dat veel makkelijker lijkt dan dat het is, echt een hele goede oefening.

Deze modules geven je een stevige basis om je eigen bedrijf te starten, of je bestaande bedrijf een boost te geven. Je zult het zelf moeten doen maar Simone is er voor je, voor inspiratie en soms voor een liefdevolle schop onder je kont! De theorie en technieken welke ik tijdens deze modules geleerd heb, hebben zeker bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen en ik ga vol positieve energie en inspiratie aan de slag!

Puck

Vlak voor het weekend, twijfelde ik nog even.. Zal de bedrijfsmodule het geld wel echt waard zijn.. Kan ik het niet ‘gewoon’ zelf. Maar.. het was zó inspirerend en veelomvattend. Van heel praktische dingen van het kiezen van je naam van je bedrijf naar wat houdt je tegen om een goedlopend bedrijf te leiden, wat zijn jouw beren op de weg? Naar hoe ga je om met proeflessers, hoe blijf je in je kracht, wat zijn jouw overtuigingen rondom geld. Hoe regel je je administratie. In wat voor vorm wil jij je bedrijf gieten. En zoveel meer.

We hebben in twee volle dagen de werkboeken doorgenomen (afgewisseld met oefeningen) en ik kan nog wel 5 volle dagen in de werkboeken werken om alles uit te werken. Er staan zoveel goede vragen in, waar ik zelf nooit aan had gedacht en waarvan ik nu al merk dat het zo goed is om je daar van tevoren mee bezig te houden en om daar goed over na te denken. Het geeft je een heel sterk en stevig fundament om te starten met je bedrijf.

En wat ik het bijzondere aan de module vond is dat je op heel praktisch niveau aan de slag gaat maar ook op gevoelsmatig niveau. En dit laatste is misschien nog wel fundamenteler dan het praktische. Het weekend was voor mij een verrijking.

Judith

Praktische informatie

Lesdagen in 2022:

zaterdag en zondag 9 -10 juli 2022
van 10.00 tot 17.30 uur
Mooie rustige locatie in Arnhem
Koffie, thee, lekkers en een gezonde lunch zijn inbegrepen.

Of via livestream.

De kosten voor deze module inclusief leermiddelen bedraagt €669,00  incl. BTW.

Wil je heel graag mee doen? Heb je nog een twijfel of vraag? Mail mij of maak een bel afspraak om kennis te maken en al je vragen te stellen.

Mail mij info@simonekamping.nl

Veel gestelde vragen

Wanneer start de module? Klik hier

Deze module wordt samen gegeven met d module verkopen vanuit je hart op zaterdag en zondag  van 10.00 tot 17.30 uur op een mooie, rustige locatie in Arnhem.
De opleidingsdagen voor seizoen 2021:
5-6 juni 2021

Wat zijn de toelatingseisen? Klik hier

Er zijn geen specifieke toelatingseisen. Je kunt zelfs als je geen opleiding bij ons gevolgd hebt deze module volgen. Loop jij vast in je bedrijf, vind je het lastig op positief te blijven, wil je meer stroming in je bedrijf?

Doe dan gewoon mee.

Hoe schrijf ik me in? Klik hier

Je schrijft je in door mij te mailen op info@simonekamping.nl
Dan krijg je als je ook de opleiding volgt de juiste link.

Wil je eerst nog even contact en wat vragen stellen?
Mail mij gerust of we maken een belafspraak.

Wat kost deze module? Klik hier

Jouw investering is € 615,00 incl. BTW voor 2 dagen les. Lesmateriaal en een werkmap evenals versnaperingen en een gezonde lunch zijn inbegrepen. Schaf je tegelijk de opleiding aan dan ontvang je 3 coachcalls t.w.v €295,- als bonus

Hoeveel tijd moet ik thuis besteden om de module eigen te maken?

Dat hangt helemaal af van hoe serieus jij jezelf neemt. Ik ben met deze oefeningen iedere dag bezig, ik stem ieder dag op mijn hart, werk en klanten af. Ik zorg dat als het niet stroomt weer gaat stromen. Het is een way of life geworden. Heerlijk al die energie. Dat gun ik jou ook.

Welke andere opleidingsmogelijkheden zijn er?

Zwangerschapscoachopleiding met 3 les weekenden , meer info vind je op zwangerschapscoachopleiding.nl

Extra modules bij Zwangerschapscoachopleiding
– Module “Bevallingsworkshop”, 2 dagen opleiding, 10-11 april 2021 inclusief online academie.
– Module “de eerste 100 dagen” ( kraamweek en herstel na de bevalling) 

Heb je een specifieke vraag?
Kan je niet wachten om te starten?
Van gedachten wisselen?

Mail dan naar info@simonekamping.nl met je vraag of plan een belafspraak.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waarom is deze module echt iets voor jou?
Herken je hier iets uit?

Je doet alles en je wil heel graag maar toch stroomt het niet
Bovenstaande maar je hebt toch weinig klanten, inkomsten
Je merkt dat je het lastig vind om iedere dag positief aan je bedrijf te werken
Je voelt je niet iedere dag in volle energie
je bent nog wat onzeker of je wel genoeg mensen aantrekt
Je vind het soms lastig focus te houden
Je weet niet goed hoe je alles aan moet pakken
Je wil wel maar voelt blokkades
Je weet soms niet hoe je moet reageren op een cursist
Je hebt de overtuiging dat het niet makkelijk gaat
Je ziet beren op de weg
Je merkt dat je jezelf klein houdt
Je voelt je onzeker over bepaalde zaken
Je laat cursisten te lang aan het woord
Je laat je uit het lood slaan

Doe dan mee, je gaat je heel veel vrijer voelen na deze module!

 

In deze module gaan we nog meer de diepte in m.b.t. je eigen onderneming, waarbij er met name naar jouw eigen doen en laten gekeken wordt: hoe ga je om met je (proefles)cursisten, in diverse scenario’s, hoe zorg je dat je je niet van de wijs laat brengen door dat wat er tegen/over je gezegd wordt (in je kracht blijven staan), etc.

Ook speelden we diverse rollenspellen die je echt veel inzicht geven in hoe je je gedraagt in bepaalde situaties of wat je zou kunnen doen in een situatie. In je hoofd kan je het allemaal heel mooi bedenken, maar als je het dan ‘in het echt’ moet laten zien, blijkt het toch net even lastiger te zijn – mooie eye openers!

Ook deze module is voor mij een waardevolle aanvulling; heb echt een aantal mooie tools in handen nu die mij weer een flink aantal stappen vooruit helpen!

 

Lyke

Mijn droom is om zoveel mogelijk vrouwen een fijne zwangerschap te bezorgen, met ontspanning en voeding, liefde en kracht. 

Maar ik kon wel wat hulp gebruiken om in mijn kracht te komen, om beter te leren verkopen, zodat mijn droom ook een goedlopend bedrijf wordt. Dus heb ik de modules “Van droom naar goedlopend bedrijf” en “Verkopen vanuit je hart” gevolgd bij Simone. 

Wat een heerlijk weekend, fijne mensen en heel veel informatie. Het mooie aan het weekend is dat Simone je echt wat wilt leren, vol passie. Ze leert je in je eigen kracht te komen, te voelen wat je doel is en hoe je daar gaat komen.

Ook als je al een bedrijf hebt zijn deze modules zeer waardevol, je gaat aan de slag met jezelf en ruimt eventuele belemmeringen en negatieve overtuigingen op. Hierdoor ga je als persoon en als bedrijf alleen maar groeien.

Djotha